Press "Enter" to skip to content

POZVÁNÍ NA KONCERTY

Přijměte naše pozvání na slavnostní závěrečné veřejné koncerty žáků hudebního oboru Základní umělecké školy Mladá Boleslav.

Netradiční koncert s názvem „Hudba mezi obrazy“ se koná v úterý dne 14. května 2024 v 18:00 hodin v sále  H71 v bývalých Žižkových kasárnách. Hudba bude propojena s obrazy, výtvarnými díly žáků paní učitelky Mgr. Jany Míškové, a vytvoří tak nezapomenutelný zážitek. Nechte se s námi unést do světa zvuků a barev!

Dále vás srdečně zveme na tradiční „Zámecký koncert“. Ten se koná v úterý 21. května 2024 od 18 hodin v Zrcadlovém sále zámku Kosmonosy. Přijďte si užít atmosféru krásného zámeckého prostředí a poslechnout si zajímavý a pestrý repertoár zahraný talentovanými interprety – žáky hudebního oboru naší školy.

Poslední pozvánka je na Slavnostní koncert nejlepších žáků školy, který se koná ve středu 29. května 2024 od 18:00 hodin ve Sboru českých bratří.                                               Těšíme se na společné setkání a sdílení nevšedního hudebního zážitku!

                                                                                                   

©2024 ZUŠ Mladá Boleslav